Bookchoice ebook abonnement

Elly's choice
Voor een bedrag van € 3,99 per maand (bij een jaar abonnement) kunnen iedere maand 8 boeken en luisterboeken worden gedownload. De te downloaden boeken worden iedere maand door een redactie geselecteerd. Het is dus niet mogelijk om de boeken iedere maand zelf uit te kiezen, maar het zijn wel boeken van bekende auteurs en nieuwe talenten.

 

De onderstaande 10 titels worden bijvoorbeeld in september aangeboden:

  1. Lisette Jonkman – Verkikkerd
  2. Maartje Fleur – De au pair
  3. Tamara McKinley – Woestijn wind
  4. Philip Snijder – Het geschenk
  5. Sophie Kinsella – Ik krijg je wel
  6. Susan Smit – Gisele
  7. Simone van der Vlugt – Jacoba, dochter van Holland
  8. Yvonne Kroonenberg – Familieblues
  9. Jojo Moyes – Voor jou
  10. Maaike Gerritsen – De geboorte van een wees

De gedownloaden boeken kunnen bijvoorbeeld gelezen worden op een PC, Laptop, Tablet, Smartphone en eReader (max 3 apparaten). De ebooks kun je blijven lezen en verlopen dus niet zoals wel bij andere uitleendiensten het geval is. Ook na het opzeggen van het abonnement kun je de boeken gewoon blijven lezen. De boeken zijn wel beveiligd met een watermerk om illegale verspreiding te voorkomen.

De nieuwe ebook dienst heet Elly’s choice en is een initiatief van  Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep en Dutch Media. De verwachting is dat de komende periode geprobeerd zal worden om het aantal abonnementhouders snel te laten groeien door bijvoorbeeld abonnementen aan te bieden bij de aankoop van een Tablet.

Meer informatie op: https://www.bookchoice.com/nl/

 

No Comment

Comments are closed.